Witlofbeignets
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 1 uur en 5 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 3 struikjes witlof
- 100 gram bloem
- 1 eierdooier
- zout
- peper
- frituurolie
BEREIDINGSWIJZE
Was de witlof en dep dan droog. Maak de witlofblaadjes één voor één los en verhit de frituurolie tot 170 graden C. Zeef boven de kom de bloem en doe daarna een eierdooier en 1 deciliter koud water erbij. Klop het los tot een vrij stevig beslag. Wentel de witlofblaadjes één voor één door het beslag en frituur in 4 minuten tot ze goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer direct.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »