Zuurkoolgoulash
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Vleesgerechten
- Bereidingstijd
- 40 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 600 gram zuurkool
- 400 gram gemengd gehakt
- 2 uien in stukjes
- 1 ontvelde tomaat, zonder zaadjes, in blokjes
- 1 rode paprika, in blokjes
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- versgemalen peper
- zout
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 blikje ananasstukjes
- 1 deciliter zure room
- 150 gram salami, in reepjes gesneden
- 1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt
BEREIDINGSWIJZE
Bak het gehakt samen met de ui, tomaat en de knoflook rul in een ruime pan. Strooi het paprikapoeder en de paprikastukjes erbij en laat deze even meebakken. Voeg dan de room en de zuurkool erbij en laat het geheel gedurende 15 minuten op een laag vuur stoven. Meng op het laatst de blokjes ananas en de in reepjes gesneden salami erdoor. Breng indien nodig op smaak met versgemalen peper en zout. Bestrooi dit met versgehakte peterselie. (Serveer dit bijvoorbeeld met gekookte aardappels of rijst.)
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »