Gegratineerde bloemkool
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 400 gram bloemkool
- 30 gram boter
- 2 theelepels bloem
- 1/2 kop melk
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 1/3 kop geraspte kaas
- 2 eetlepels paneermeel
BEREIDINGSWIJZE
Snijd 400 gram bloemkool in roosjes. Stoom of kook ze in de magnetron net gaar. Verhit 30 gram boter in een pannetje. Voeg de melk en 2 theelepels bloem toe. Roer tot de saus kookt en indikt. Breng hem op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Doe de bloemkool in een ovenschaal en schenk de saus erover. Strooi er 1/3 kop geraspte kaas gemengd met 2 eetlepels paneermeel over. Bak de bloemkool 2 min. onder de grill tot hij goudbruin is. Warm serveren
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »