Omgekeerd eibrood
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Ontbijt
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 dikke witte boterhammen (liefst handgesneden)
- 25 gram Blue Band Culinesse
- 4 eieren
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Steek met een steker of een glas een gat in de boterhammen. Verhit de vloeibare margarine in de pan , leg de boterhammen in de pan en breek eitjes in elke holte. Keer de boterhammen en bak de eieren gaar. Bestrooi ze met zout en peper.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »