Gevulde gebakken Tahu
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Slank en Fit
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 blokken tahu
- 300 gram rundergehakt
- 1/2 eetlepel ketjap manis
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 1 ei
- 2 uien
- wat takjes selderij
- zout
- citroensap.
BEREIDINGSWIJZE
Snijd elke blok tahu in plakken van 3 cm dikte. Snijd de plakken daarna schuin doormidden en hol ze voorzichtig uit. Vermeng de uitgenomen tahu met het gehakt . Snijd vervolgens de uien, knoflook en de selderij heel fijn. Kluts het ei in een schaal en doe er het gehakt en alle ingrediënten erbij. Meng het geheel goed. Vul, als dit alles klaar is, de uitgeholde tahu met het mengsel. Druk het mengsel goed aan. Bak de gevulde tahu in ruim olie lichtbruin. Let er op dat het vuur niet te hoog staat, anders is de tahu al bruin voordat het vulsel gaar is.
Tip:
Bij dit gerecht kunt u een sausje maken van ketjap, sambal, citroensap, wat zout en een 1/2 theelepel suiker
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »