Tahu
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Slank en Fit
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- Tahu (in plaats van vlees)
- 100 gram garnalen, fijngehakt
- 300 gram tahu (8 blokjes), fijngehakt
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- zout
- peper
- (olijf)olie
- Voor het sausje:
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 1/4 liter bouillon
- 1 theelepel maizena
- Wat fijngesneden uien en ketjap naar smaak.
BEREIDINGSWIJZE
Vermeng de tahu, garnalen, knoflook, het zout en de peper eerst met elkaar. Hierna maakt u er balletjes van en bakt u ze in de (olif)olie gaar. (Niet frituren)
Het sausje:
Fruit de fijngesneden uien en knoflook in wat olie en voeg daarna de bouillon toe. Bind het geheel met de maizena. Breng vervolgens alles op smaak met wat zout, peper en ketjap. Giet tenslotte het sausje over de tahuballetjes.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »