GratisRecept

Kipnuggets met romige Mexicaanse saus

Herkomst
Mexico
Categorie
Gevogelte
Bereidingstijd
30 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1 pak wilde en witte rijst (250 gram)
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 500 gram broccoli
  • 5 eetlepels zonnebloemolie
  • 300 gram kipnuggets
  • 1 zakje taco seasoningmix (35 gram)
  • 1/2 pakje room culinair (a 200 mililiter)

BEREIDINGSWIJZE

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Pel de ui en snijd het klein. Maak dan de paprika schoon en snijd het in blokjes. Maak de broccoli schoon en verdeel het in roosjes. Schil de stronk en snijd het in plakjes. Verhit in een grote koekenpan 3 eetlepels olie en bak de kipnuggets volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit in een braadpan de rest van de olie. Bak hierin de ui en paprika ongeveer 3 minuten. Roer de tacomix en 125 mililiter water door het ui-paprikamengsel. Laat de saus ongeveer 5 minuten zachtjes koken. Kook intussen de broccoli in ongeveer 5 minuten gaar. Roer de room door de saus en Laat het 1 minuut binden. Serveer tenslotte de kipnuggets met de Mexicaanse saus, rijst en broccoli.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »