GratisRecept

Romige kipreepjes met rode paprika en champignons

Herkomst
India
Categorie
Gevogelte
Bereidingstijd
25 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 400 gram kipfilet, in lange dunne repen
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • versgemalen peper
  • zout
  • 3 eetlepels vloeibare boter voor koken, bakken en braden
  • 1 rode en 1 groene paprika, in lange repen
  • 250 gram champignons, in vieren
  • 1 pakje room culinair
  • 1 deciliter kippenbouillon (van een tablet of poeder)

BEREIDINGSWIJZE

Bestrooi de kipfilet met het kerriepoeder en peper en zout naar smaak.
Verhit de vloeibare boter en bak de kip al omscheppend mooi bruin.
Voeg de paprikarepen toe en bak ze al omscheppend 5 minuten mee.
Schep de champignons erdoor en bak 3 minuten mee. Voeg de room culinair en de bouillon toe en breng alles aan de kook. Laat alles 5 minuten op een laag vuur zachtjes pruttelen. Lekker met pandan rijst en doperwtjes.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »