Kippenlevercurry
- Herkomst
- India
- Categorie
- Gevogelte
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 300 gram basmatirijst
- 1 ui
- 1 gele paprika
- 440 gram kippenlevertjes
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 pot Tikka Masalasaus (400 mililiter)
- 1 pak doperwten zeer fijn (diepvries, 450 gram)
BEREIDINGSWIJZE
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Pel de ui en snijd het klein. Was de paprika, maak het schoon en snijd het in blokjes. Maak de kippenlevertjes schoon en halveer ze. IVerhit in een braadpan de olie. Bak dan de ui en de paprika ongeveer 3 minuten. Voeg daarna de saus toe. Als de saus gaat koken, voeg dan de kippenlevertjes toe en laat het geheel ongeveer 10 minuten zachtjes sudderen. Bereid intussen de doperwten volgens de gebruiksaanwijzing. Serveer tenslotte de rijst met de kippenleversaus en doperwten.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »