Macaroni met aubergine en walnoten
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Pastagerechten
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 350 gram macaroni
- 1 aubergine in stukjes
- 1 rode en 1 groene paprika in blokjes
- 2 uien in ringen
- 100 gram kleine champignons
- 3 tomaten in stukjes
- 1 theelepel Italiaanse keukenkruiden
- 250 gram geraspte kaas
- 75 gram blokjes ham
- 1 klein blikje mais
- 50 gram walnoten
BEREIDINGSWIJZE
Bereid de macaroni volgens de bereidingswijze en smelt de boter in de pan.
Voeg de groenten (behalve de tomaten en de mais), de Italiaanse keukenkruiden en naar smaak peper en zout toe.
Laat het geheel ongeveer 10 min. smoren.
Roer na 5 min. de tomaat en mais erdoor. Roer de ham en de helft van de kaas door de macaroni en laat de kaas smelten.
Serveer het vlees-groentemengsel over de macaroni en garneer dit met walnoten.
Geef de rest van de kaas er apart bij
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »