GratisRecept

Maistortilla met avocadosalade

Herkomst
Mexico
Categorie
Vegetarisch
Bereidingstijd
20 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 500 gram gekookte aardappels, in plakjes
  • 1 blikje maïskorrels, uitgelekt
  • 2 rijpe avocado's
  • 2 grapefruits
  • 6 eieren
  • 1 rode ui, in zeer dunne ringen
  • 6 eetlepels zoete chilisaus
  • 3 eetlepels olie
  • zout
  • peper

BEREIDINGSWIJZE

Verhit in koekenpan met antiaanbaklaag 2 eetlepels olie en bak hierin de aardappels in 3 minuten. Klop de eieren los met de maïskorrels en voeg zout en peper naar smaak toe. Schenk het eimengsel bij de gebakken aardappels en laat de tortilla afgedekt op een middelhoog vuur in 12 tot 15 minuten gaar worden. Schil de grapefruit dik en snijd de partjes met een scherp mesje tussen de vliezen uit. Vang het sap op en bewaar dit. Schil vervolgens de avocado's en snijd ze in partjes. Schep ze, met het opgevangen grapefruitsap en toevoeging van zout en peper naar smaak, om. Bedruppel de avocado, grapefruitpartjes en rode ui met de rest van de olie. Snijd de tortilla daarna in 8 punten en verdeel het over vier borden. Schep de avocadosalade ernaast. Serveer tenslotte de chilisaus erbij.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »