Vegetarische lasagne
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 1 uur en 5 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 3 eetlepels olijfolie
- 400 gram macaronigroenten
- 1 pot Pastasauce traditionele a 600 gram (Heinz)
- 1 blik korrelmais a 300 gram
- 2,5 deciliter melk
- 1 zakje witte saus
- 150 gram geraspte oude kaas
- 1 pak (Honig fiorenza) lasagnebladen (naturel)
- 3 eetlepels pijnboompitten
BEREIDINGSWIJZE
Fruit de ui met de knoflook in de hete olie in ongeveer 5 minuten goudbruin. Bak de macaronigroenten 10 minuten mee. Voeg de pastasauce en de uitgelekte mais toe en schep alles goed om.
Breng de melk met de inhoud van het zakje mix voor witte saus al roerende aan de kook en roer de kaas erdoor. Schep een laagje groentesaus in een ovenvaste schaal en dek het af met lasagnebladen. Herhaal deze lagen totdat alle groentesaus en lasagnebladen zijn opgebruikt. Leg de lasagnebladen telkens kruiselings in de schaal. Eindig met lasagnebladen. Schenk de kaassaus erover en bestrooi met de pijnboompitten. Bak de lasagne in een voorverwarmde oven (200 graden C) in ongeveer 35 minuten mooi lichtbruin.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »