Nasi Tani
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Rijstgerechten
- Bereidingstijd
- 40 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- Nasi Tani = Boeren nasi
- 4 kopjes rijst (1 kopje per persoon)
- 1 kopje grofgesneden prei
- 2 kopjes diepvrieserwten (of erten uit blik)
- 2 geklutste eieren
- zout
- peper.
BEREIDINGSWIJZE
Kook de rijst. Doe dit iets korter dan op een pak rijst staat aangegeven. De rijst gaat hierdoor minder plakken. Laat de rijst voor een groot gedeelte afkoelen. Bak van de geklutste eieren met wat zout en peper een omelet. Snijd de omelet in reepjes. Voeg de omelet met de prei en de erwten toe aan de rijst. Verhit het geheel net zo lang totdat de prei en de erwten "gaar" zijn.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »