GratisRecept

Naturel pannenkoek

Herkomst
Nederland
Categorie
Lunchgerechten
Bereidingstijd
30 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 250 gram bloem
  • 2 eieren
  • Ĺ liter halfvolle melk
  • 20 gram margarine
  • zout

BEREIDINGSWIJZE

Doe de bloem met wat zout in een grote kom, breek de eieren erboven en schenk ĺ van de melk erop. Begin nu met de garde vanuit het midden naar buiten te roeren en blijf roeren tot je een mooi beslag zonder klontjes hebt. Verdun het beslag met de rest van de melk.
Doe een beetje margarine in een koekenpan met een anti-aanbaklaag en zet de pan op het vuur. Schep als de margarine lichtbruin is, een paar lepels beslag in de pan. Laat het beslag gelijkmatig uitlopen over de bodem van de pan. Zet het vuur lager en keer de pannenkoek om als de bovenkant droog en de onderkant bruin is. Bak de andere kant snel op hoog vuur bruin.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »