Pittige kool met paprika en tomaat
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 300 gram gesneden witte kool
- 1 gele of groene paprika
- 2 tomaten
- 1 ui
- 1 eetlepel olie
- 1/2 theelepel sambal
- 2 tot 3 eetlepels ketjap
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Pel en snipper de ui. Was de paprika, halveer hem,verwijder de pitjes en snijd het in blokjes. Was de tomaten en snijd ze in parten. Was de witte kool in een vergiet. Verwarm de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de ui met de sambal glazig. Voeg de witte kool en de paprika toe en roerbak de groenten 5 minuten. Voeg de tomaat en de ketjap toe en roerbak de groenten in nog 5 minuten gaar. Voeg zout naar smaak toe. Lekker met rijst of mie.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »