Rijst Kerrie Telor
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Rijstgerechten
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- Telor = ei
- 250 gram rijst, drooggekookt
- 1 grote ui, fijngesneden
- 100 gram gepelde garnalen
- 4 eieren, hardgekookt en gehalveerd.
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 2 eetlepels kerrie
- zout
- peper
- olie
BEREIDINGSWIJZE
Fruit in wat olie de ui, knoflook en de garnalen. Doe er de drooggekookte rijst en kerrie bij. Roer alles goed om. Maak het af met zout en peper en meer kerrie (naar behoefte). Serveer er de gehalveerde eieren bij.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »