Tortilla de patates
- Herkomst
- Spanje
- Categorie
- Tapas gerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 aardappels
- 2 uien
- 4 eieren
- olijfolie
- zout
- peterselie
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Kook de aardappels in de schil en snijd ze met schil en al in stevige plakken. Snijd de uien in ringen en bak ze in een beetje olie. Kluts de eieren met wat zout en meng de aardappelschijven en de uienringen erdoor. Verwarm wat olie in een niet te grote diepe koekenpan en giet het eimengsel erin. Bak tot de bovenkant gestold is, zonodig met deksel. Steek de omelet los en keer hem eventueel met behulp van een bord. Bak de andere kant kort en snijd de tortilla in punten. Strooi er fijngesneden peterselie en peper naar smaak overheen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »