Exotische garnalencocktail
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Voorgerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 100 gram garnalen
- 1 tomaat
- 1 stengel bleekselderij
- 1 bosuitje
- 1 eetlepel fijngehakte verse koriander of peterselie
- 1 eetlepel limoen of citroensap
- 1 theelepel tabasco
- zout
- peper
- 2 eetlepels mayonaise
- 4 tortillachips.
BEREIDINGSWIJZE
Ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schil de stengel bleekselderij met een dunschiller en snijd hem in piepkleine blokjes. Snijd het bosuitje in kleine ringetjes.
Schep in een kom de tomaat met de bleekselderij, bosui, koriander, limoensap en de tabasco door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de garnalen er voorzichtig door. Doe het mengsel over in 2 coupes en schep de mayonaise erover. Garneer met de tortillachips en een toefje koriander.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »