Franse wentelteefjes
- Herkomst
- Frankrijk
- Categorie
- Ontbijt
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 3 eieren
- 1 theelepel suiker
- snufje zout
- 1,75 deciliter melk
- 8 sneetjes brood
- ahornsiroop
BEREIDINGSWIJZE
Klop in een wijde schaal de eieren, melk, suiker en het zout door elkaar.
Leg de sneetjes brood met 1 kant even in het ei-melkmengsel. Draai ze om en laat ze er met de andere kant even in liggen tot ze doorweekt zijn.
Bak de sneetjes in een koekenpan tot ze mooi goudbruin van kleur zijn.
Schenk ahornsiroop over de wentelteefjes en serveer ze warm.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »