Garnalensaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 25 gram boter
- 25 gram bloem
- 1/4 liter visbouillon
- 75 gram Hollandse garnalen
- 3 eetlepels slagroom
- zout
- versgemalen peper
BEREIDINGSWIJZE
Verhit de boter in een steelpan en roer de bloem erdoor. Laat deze roux ongeveer 3 minuten op een laag vuur pruttelen. Roer het regelmatig en zorg ervoor dat het mengsel niet kleurt. Schenk beetje bij beetje de bouillon erbij en blijf roeren tot het mengsel kookt en glad gebonden is. Laat de saus nog ongeveer 2 minuten zachtjes koken en breng hem op smaak met zout en peper. Roer de slagroom erdoor en laat de garnalen in de saus warm worden.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »