Kaassaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 25 gram boter
- 25 gram bloem
- 0,25 liter volle melk
- 100 gram (belegen) kaas
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Smelt de boter in een pan, roer de bloem erdoor en voeg al roerende geleidelijk de melk toe. Blijf roeren tot een gladde saus ontstaat. Voeg de kaas toe, laat deze al roerende smelten en laat de saus nog ongeveer 5 minuten pruttelen. Voeg zout en peper naar smaak toe.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »