Rode wijnsaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 30 gram boter (of bakvet van het vlees)
- 2 sjalotjes, gesnipperd
- 25 gram bloem
- 2,5 deciliter vleesbouillon
- 1 deciliter rode wijn
- 1/2 theelepel suiker
- zout
- versgemalen peper
BEREIDINGSWIJZE
Verhit de boter in een steelpan en fruit de sjalotjes. Schraap eventueel aanbaksels van de bodem los. Roer de bloem erdoor en schenk er al roerend de bouillon erbij. Laat het geheel een paar minuten inkoken. Schenk de wijn erbij en breng de saus op smaak met suiker, zout en peper.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »