Gevulde paprika met kruidige zuurkool
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 40 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 250 gram zuurkool
- 2 bosuitjes
- 3 eetlepels zure room
- 2 theelepels chilipoeder
- 1 theelepel karwijzaad
- 1 rode paprika
- kruidenbouillon
BEREIDINGSWIJZE
Laat de zuurkool in een zeef goed uitlekken. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Roer in een kom de zure room, chilipoeder en karwijzaad door elkaar. Schep de zuurkool en de uiringetjes erdoor. Halveer de paprika en verwijder de pitjes. Schep het zuurkoolmengsel in de helften en zet de helften naast elkaar in een passende lage ovenschaal. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schenk wat kruidenbouillon op de bodem van de schaal en laat de paprika’s met zuurkool in ongeveer 20 tot 30 minuten in de oven gaar worden. Laat ze uit de oven nog even 4 minuten afgedekt staan. Lekker bij kip of wild.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »