Kantonese woktofu
- Herkomst
- China
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 eetlepel wokolie
- 375 gram tofu basis (Sofine), in blokjes
- 1 rode paprika, in stukjes
- 250 gram sugarsnaps, schoongemaakt
- 1 pot Conimex roerbaksaus kip Kanton
- 1 prei, in dunne ringen
- 2 eetlepels seroendeng (Conimex)
BEREIDINGSWIJZE
Verhit de olie in een wok of pan met anti-aanbaklaag en bak de tofu al omscheppend mooi bruin. Voeg de paprika en de sugarsnaps toe en bak ze ongeveer 5 minuten mee. Schenk de saus erbij en voeg de prei toe. Verwarm alles al omscheppend totdat de prei beetgaar is. Bestrooi het gerecht met seroendeng. Lekker met witte rijst en roergebakken paksoi.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »