Kip met paprika en chorizo
- Herkomst
- Spanje
- Categorie
- Tapas gerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 250 gram kipfilet
- 100 gram chorizo
- 3 geroosterde paprika's (uit blik)
- 1 zakje bieslook
- 1 sinaasappel
- 4 eetlepels olijfolie
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de kipfilet en chorizo in blokjes. Snijd de paprika's in dunne reepjes en knip de bieslook in stukjes. Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil eraf. Pers een halve sinaasappel uit. Schep in een schaal de kipstukjes met de chorizo, paprika, bieslook, geraspte sinaasappelschil, sinaasappelsap en 2 eetlepels olijfolie door elkaar. Verhit in een koekenpan de rest van de olijfolie. Bak het kipmengsel al omscheppend tot de kip gaar is. Breng het tenslotte nog op smaak met peper en zout.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »