Knoflookkip in citroen
- Herkomst
- Spanje
- Categorie
- Tapas gerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 kipfilets
- 2 bosuitjes
- 3 teentjes knoflook
- 1 citroen
- 1 eetlepel paprikapoeder
- zout
- olijfolie
- 1 eetlepel peterselie
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de kipfilets in kleine reepjes, de bosuitjes in kleine ringetjes en hak de knoflook fijn. Snijd vervolgens de citroen doormidden en hak de peterselie fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipfilet, knoflook, paprikapoeder en bosuitjes gedurende 3 minuten op hoog vuur aan. Knijp één van de citroenhelften boven het vlees uit en laat dit aanbakken. Als de pan weer bijna droog is haal dan de pan van het vuur. Doe alles in een tapasschaal en bestrooi het met zout en peterselie. Serveer het gelijk.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »