Maissalade
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Salades
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 sneetje oudbakken brood
- 1 ui
- 1 prei
- 1 groene Spaanse peper
- 1 vleestomaat
- 200 gram maiskorrels uit blik
- ½ komkommer
- 4 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels witte wijnazijn
- 1 teentje knoflook
- zout
- peper
- paprikapoeder
BEREIDINGSWIJZE
Snijd van het brood de korstjes, verkruimel het brood en leg het in een slakom. Schil en snipper de ui, snijd de prei in ringen, verwijder de pitjes van de Spaanse peper en snipper deze. Ontvel de tomaat en snijd hem in stukjes. Laat de mais uitlekken en snijd de komkommer in stukjes. Meng de groenten door elkaar en leg ze in de kom. Klop olie, azijn, het uitgeknepen teentje knoflook, zout, peper en paprikapoeder door elkaar en giet deze dressing over de groenten. Laat de dressing even inwerken
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »