Ossehaastartaar met oesters
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Vleesgerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 400 gram runderhaasjes
- 8 oesters uit de schelp (grof gehakt, het vocht opgevangen)
- 1 sjalotje, fijngesneden
- 4 eieren
- zwarte peper, versgemalen
- zeezout
- 2 augurkjes, in blokjes gesneden
- 1 eetlepel kleine kappertjes
- 4 eetlepels mayonaise (met oestervocht aangelengd)
- bieslook, in ringen gesneden voor de garnering
- turks brood, licht geroosterd
- zoute roomboter
BEREIDINGSWIJZE
Hak de runderhaas grof en vermeng het met de sjalotjes, kappertjes, en de augurkjes. Breng het op smaak met de versgemalen zwarte peper en vorm er 4 stevige tartaartjes van. Bedek ze plat aan de bovenzijde met de gehakte oesters. Bak de eieren en steek ze met een ronde steker uit zodat deze op de tartaartjes passen. Plaats de spiegeleieren op de tartaartjes en garneer ze met de bieslookringetjes. Heerlijk met Turks brood en roomboter.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »