Salade van krieltjes met roquefort
- Herkomst
- Zuidafrika
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 40 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 kg krielaardappelen
- 150 gram roquefort
- 6 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels azijn
- 2 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels slagroom
- 2 takje peterselie
- 2 eetlepels gehakte bieslook
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Kook de aardappelen gaar in 20 minuten. Maak intussen een vinaigrettesaus van olie, azijn, peper en zout. Pel de sjalotjes en hak ze fijn. Voeg de sjalotjes en de geperste knoflook toe aan de gare aardappelen in plakjes of halveer ze. Smelt de kaas met de room en voeg er de aardappelplakjes aan toe. Doe het aardappelmengsel in een slakom of afsluitbare schaal en besprenkel het gerecht met vinaigrettesaus en strooi er gehakte peterselie en bieslook over.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »