Toast met roerei en garnaaltjes
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Ontbijt
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 8 (casino) boterhammen
- 8 eieren
- 1 eetlepels kurkuma
- scheutje melk
- 3 eetlepels vloeibare boter
- 100 gram garnalen
- 1/2 bosje bieslook
- halvarine
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Klop in een kom de eieren los met de kurkuma, melk, zout en peper.
Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en doe het eimengsel in de pan. Blijf roeren tot het ei gestold is. Voeg de garnalen toe en warm ze mee. Rooster de boterhammen en bestrijk ze met de boter. Hak de bieslook. Schep het ei op de toast en bestrooi met bieslook.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »