
Tosti met peer en geitenkaas
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Ontbijt
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 handperen
- 8 bruine casinoboterhammen
- 175 gram zachte geitenkaas
- 2 eetlepels vloeibare honing
- 4 takjes tijm of 3 theelepels gedroogde tijm
- (versgemalen) peper
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de grill voor. Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd ze in plakjes. Beleg de boterhammen met peer en geitenkaas. Besprenkel ze met honing en bestrooi ze met tijmblaadjes en peper.
Laat ze onder de grill gratineren. Serveer ze direct bij soep.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »