Zalm in dillesaus
- Herkomst
- Zweden
- Categorie
- Visgerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 300 gram gerookte zalm
- 1 courgette
- 1 dunne prei
- 2 teentjes knoflook
- 1,5 deciliter bouillon (blokje)
- 50 gram boter
- 1 bekertje creme fraiche
- 3 eetlepels bloem
- 3 eetlepels gehakte gedroogde dille
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Schil de courgette en snijd hem in hele kleine dunne reepjes. Maak de prei schoon en snij deze in dunne ringetjes. Pel de knoflook en pers hem uit. Verhit in een pan de boter en fruit hierin de prei, courgette, knoflook en wat peper. Roer de bloem erdoor en giet dan beetje voor beetje de bouillon erdoor. Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Roer dan de creme fraiche, zalm en dille erdoor en laat de saus goed warm worden.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »