Ciabattapizza
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Pizzagerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 ciabatta (voorgebakken brood)
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 zak groentemix aubergine bleekselderij en tomaat (diepvries)
- 1/2 fles sun dried tomato sauce
- 1 blikje tonijn naturel (uitgelekt)
- 1 bol mozzarella-kaas (in plakken)
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 225 graden C. Verhit in een wok of grote braadpan de olie. Bak de groenten (bevroren) 5 minuten en schep het regelmatig om. Snijd intussen de ciabatta diagonaal doormidden en halveer het overlangs. Besmeer de ciabattahelften met de tomatensaus en leg het op een rooster. Schep daarna de groenten op de ciabatta. Verdeel vervolgens de tonijn en de mozzarella over de groenten. Bestrooi het met grofgemalen zwarte peper. Schuif het rooster in de oven en bak de ciabatta's ongeveer 5 minuten tot het brood knapperig en de mozzarella gesmolten is.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »