Broodpizza met tonijn en mozzarella
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Pizzagerechten
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 12 sneetjes witbrood, zonder korst
- 200 mililiter tomatensaus met kruiden
- 2 rode uien, in dunne partjes
- 2 blikjes tonijn op olie (elk 200 gram), uitgelekt
- 1 eetlepel gedroogde oregano
- 2 eetlepels kappertjes
- 2 bollen mozzarella-kaas, in plakken
- versgemalen zwarte peper
- 50 gram geraspte oude kaas (bijvoorbeeld grana padano)
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 225 graden C. Leg de sneetjes brood dicht tegen elkaar aan op een ingevette bakplaat, in vier rijen van 3 sneetjes. Strijk de tomatensaus erover uit en beleg het met rode ui en tonijn. Strooi de oregano en de kappertjes erover. Dep de plakjes mozzarella droog met keukenpapier en leg ze op de pizza. Maal er verse peper boven en bestrooi het met oude kaas. Bak tenslotte in het midden van de oven de broodpizza in 15 tot 20 minuten knapperig en bruin.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »