Aardappel of patatkrullen
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Aardappelgerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 aardappelen
- olie
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Schil 4 aardappelen. Snijd ze in de lengte in plakjes van 1 cm., dan in reepjes van 1 cm., of schil reepjes van de aardappel af met een dunschiller. Bak ze in een diepe pan met redelijke hete olie: 4 tot 5 minuten voor patat, 2 tot 3 minuten voor krullen, tot ze goudbruin en knapperig zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Voeg zout naar smaak toe. Warm serveren
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »