Romige aardappel
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Aardappelgerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 aardappelen
- 20 gram boter
- 2 tot 3 eetlepels room
- peper
- zout
- gehakte verse kruiden
BEREIDINGSWIJZE
Schil 4 aardappelen en snijd ze klein. Kook ze in een ruime pan met kokend water net gaar. Giet ze af en prak ze fijn. Voeg 20 gram boter en 2 tot 3 eetlepels room toe. Breng op smaak met peper en zout. Strooi er gehakte verse kruiden over. Warm serveren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »