GratisRecept

Aardappeltoefjes

Herkomst
Nederland
Categorie
Aardappelgerechten
Bereidingstijd
30 minuten
Porties
2
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 4 aardappelen
  • 3 eierdooiers
  • 2 eetlepels room
  • 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
  • paprikapoeder

BEREIDINGSWIJZE

Schil 4 aardappelen en snijd ze in stukjes. Kook ze in een ruime pan water net gaar. Giet ze af en prak ze fijn. Voeg 3 eierdooiers, 2 eetlepels room en 2 eetlepels parmezaanse kaas toe. Meng dit goed. Verdeel het mengsel met de slagroomspuit in toefjes op de bakplaat. Bak het 20 minuten op 210 graden C. in de oven tot ze goudbruin zijn. Strooi er paprikapoeder over. Warm serveren.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »