Aardappeltoefjes
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Aardappelgerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 aardappelen
- 3 eierdooiers
- 2 eetlepels room
- 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
- paprikapoeder
BEREIDINGSWIJZE
Schil 4 aardappelen en snijd ze in stukjes. Kook ze in een ruime pan water net gaar. Giet ze af en prak ze fijn. Voeg 3 eierdooiers, 2 eetlepels room en 2 eetlepels parmezaanse kaas toe. Meng dit goed. Verdeel het mengsel met de slagroomspuit in toefjes op de bakplaat. Bak het 20 minuten op 210 graden C. in de oven tot ze goudbruin zijn. Strooi er paprikapoeder over. Warm serveren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »