Goudgeroosterde aardappelen
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Aardappelgerechten
- Bereidingstijd
- 55 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 aardappelen
- 1 eetlepel olijfolie
- 20 gram boter
BEREIDINGSWIJZE
Schil 4 aardappelen. Leg ze in een ovenschaal en bestrijk ze royaal met een mengsel van 1 eetlepel olijfolie en 20 gram gesmolten boter. Bak ze 20 minuten op 210 graden C. en bestrijk ze daarna weer met het oliemengsel. Bak ze nog 30 minuten of tot ze goudbruin en knapperig zijn. Warm serveren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »