Snelle kaas aardappelschotel
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Aardappelgerechten
- Bereidingstijd
- 50 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 aardappelen
- 1 ui
- geraspte belegen kaas
- 1/2 kop room
- 1/4 kop melk
- 1 theelepel mosterd
- gehakte bieslook
BEREIDINGSWIJZE
Schil 4 aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Snipper 1 ui fijn. Leg de aardappel en ui in laagjes in een ovenvaste schaal. Strooi geraspte belegen kaas tussen elke laag. Meng 1/2 kop room, 1/4 kop melk en 1 theelepel mosterd en giet dit mengsel over de aardappel-ui. Strooi er extra geraspte kaas en gehakte bieslook bovenop. Bak 40 minuten in de oven op 180 graden C. of tot de aardappelschotel gaar is. Warm serveren
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »