Aardappelsalade met appel en haring
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Bijgerechten
- Bereidingstijd
- 40 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 500 gram vastkokende aardappels
- 2 zoetzure appels
- 1 pot haringrugjes (uitlekgewicht 300 gram)
- 1 augurk
- 125 mililiter mayonaise
- 125 mililiter crème fraîche
- 1 eetlepel mosterd
- versgemalen peper
- 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
BEREIDINGSWIJZE
Laat de haringrugjes en de stukjes ui die in de pot zitten uitlekken. Snijd de augurk in kleine blokjes. Roer de mayonaise en mosterd door de crème fraîche. Snijd de geschilde appels in vieren. Verwijder de klokhuizen. Snijd de appelparten in blokjes. Meng ze door de haringrugjes. Kook de geschilde aardappels gaar. Snijd ze in blokjes en laat ze afkoelen. Roer de aardappelblokjes, haring en appel, augurk blokjes en romige mayonaise door elkaar. Schep de salade in een schaal. Strooi er versgemalen peper en bieslook over.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »