Aardappeltaart
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Bijgerechten
- Bereidingstijd
- 1 uur en 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 kilogram smalle, vastkokende aardappels
- 4,5 eetlepel BlueBand Culinesse (vloeibare margarine)
- 200 gram geraspte kaas
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 180 graden C. Boen de aardappels goed schoon en snijd ze in plakjes. Doe de aardappels in een kom en meng de kaas, 2,5 eetlepel vloeibare margarine, zout en peper erdoor. Verdeel het aardappelmengsel over een met de rest van de vloeibare maragrine ingevette taartvorm en druk het goed aan. Bak de aardappeltaart ca. 1 uur in de voorverwarmde oven. Stort hem op een platte schaal. Serveer de aardappeltaart warm.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »