Aardappelsalade met spinazie en rode ui
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Bijgerechten
- Bereidingstijd
- 40 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 kg (Roseval) aardappelen
- 2 rode uien
- 6 eetlepels olijfolie
- 250 gram verse spinazie
- 3 eetlepels Italiaanse kruiden (vers)
- zout
- peper
- 1 eetlepel limoensap
BEREIDINGSWIJZE
Kook de aardappels in de schil tot ze net gaar zijn. Snijd de uien in ringen. Verhit de olie en bak de uiringen ongeveer 3 minuten. Pel de nog warme aardappels en meng ze met de spinazie en de uiringen. Schep de kruiden en de olijfolie erdoor. Breng de salade tenslotte op smaak met zout, peper en limoensap.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »