Aardappelsalade met zalm en peultjes
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Bijgerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 200 gram peultjes
- 450 gram) voorgekookte aardappelpartjes of -schijfjes
- 150 gram gerookte zalmsnippers
- 3 gedroogde tomaten op olie
- voor de dressing:
- 1 eetlepel olijfolie
- 4 eetlepel yoghurt
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetl. gehakte dille (vers of diepvries)
- versgemalen peper
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Haal de peultjes af en kook ze 4 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over. Kook de aardappelen 5 minuten of tot ze beetgaar zijn. Giet ze af en laat ze goed uitlekken. Schep de peultjes, de aardappel, de zalm en de gedroogde tomaten, in stukjes gesneden, luchtig door elkaar. Meng de ingrediënten voor de dressing en giet deze over de salade. Lekker met ciabatta besmeerd met pesto.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »