Broccoli kipgratin
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Gevogelte
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 400 gram kipfilet, in reepjes
- peper
- zout
- 30 gram boter
- 500 gram broccoli, in kleine roosjes
- 1 zakje witte groentesaus (Knorr)
- 2,5 deciliter melk
- 2 eetlepels fijngehakte dragon (of fijngeknipt bieslook)
- 4 eetlepels paneermeel
- 2 eetlepels geraspte pizzakaas
BEREIDINGSWIJZE
Bestrooi de kipfiletreepjes met peper en zout naar smaak en bak ze in de hete boter al omscheppend bruin en gaar. Kook de broccoli in water met zout beetgaar en giet hem af. Bereid de saus met de melk volgens de gebruiksaanwijzing. Roer de dragon (of het bieslook) erdoor. Verdeel de kip en de broccoli over een ingevette ovenschaal en schenk de saus erover. Bestrooi met het paneermeel en de kaas en laat het gerecht in de hete oven (200 graden C) in 15 minuten gratineren. Lekker met gekookte aardappelen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »