Romige kipragout met asperges
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Gevogelte
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 300 gram witte rijst
- 250 gram kipfilet, in blokjes
- 750 gram groene asperges
- 1 kippenbouillontablet
- 50 gram boter of margarine
- 60 gram bloem
- 1 pakje Pan en Oven (à 200 mililiter)
- 100 gram zachte geitenkaas (bijvoorbeeld Chèvre Bellay)
BEREIDINGSWIJZE
De rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing. De asperges schoonmaken en in ca. 10 min. gaarkoken. De kipfilet bestrooien met zout en peper. Het bouillontablet oplossen in 500 mililiter kokend water. In een pan boter verhitten, de kip toevoegen en ca. 3 min. bakken. De bloem toevoegen, doorroeren en ca. 2 min. verwarmen, niet bruin laten worden. Beetje bij beetje de bouillon toevoegen totdat een ragout ontstaat. De room toevoegen. De geitenkaas erboven verkruimelen en roeren tot de kaas is gesmolten. Op smaak brengen met zout en peper. De rijst serveren met ragout en asperges.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »