Kipfilet met banaan en walnoten
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Gevogelte
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 200 gram kipfilet
- peper
- kerriepoeder
- 2 eetlepels olie
- 75 gram zure room
- 75 gram magere yoghurt
- 1 eetlepel water
- 2 eetlepels honing
- 1 middelgrote banaan
- 4 walnoten
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de kipfilet in stukjes en wrijf de stukjes in met peper en kerriepoeder. Verhit een pan met een dikke bodem en voeg de olie toe als de pan heet is. Roerbak de kipfilet in de hete olie bruin en gaar. Vermeng de zure room en magere yoghurt met het water. Voeg de honing toe en laat het geheel in een andere pan op een laag vuur langzaam warm worden. Prak intussen de banaan fijn. Hak de walnoten en houdt een klein gedeelte apart voor de garnering van het gerecht. Voeg de geprakte banaan samen met de gehakte walnoten op het laatste moment aan de saus toe. Verdeel de stukjes kipfilet over twee borden. Bedek ze met de saus en garneer met de achtergehouden gehakte walnoten.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »