Kerriekip
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Gevogelte
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 250 gram kipfilet, in blokjes
- 20 gram boter
- zout
- peper
- 2 theelepels kerriepoeder
- 100 gram MonChou
- 2 deciliter kippenbouillon
- 1 theelepel suiker
- 3 bosuitjes
BEREIDINGSWIJZE
Bestrooi de kipfilet met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan. Roerbak de kipfilet 1 min. Voeg de kerriepoeder toe en roerbak nog 1 min. Snijd de bosuitjes in ringetjes en roerbak deze kort mee. Snijd de MonChou in blokjes en voeg die al roerend toe. Blijf roeren totdat deze smelt. Voeg de kippenbouillon en de suiker toe. Roer tot een gladde saus ontstaat. Voeg naar smaak zout en peper toe. Serveer de saus samen met rijst
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »