GratisRecept

Eierschalen gevuld met roerei en zalm

Herkomst
Nederland
Categorie
Paasgerechten
Bereidingstijd
20 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 12 eieren
  • 4 plakjes gerookte zalm
  • 1/2 kopje water
  • 25 gram. boter
  • 12 verse laurierblaadjes
  • peper
  • grof zeezout

BEREIDINGSWIJZE

Bestrooi de borden met een laag zeezout van ongeveer 1 centimeter. Knip met een scherp, puntig nagelschaartje een ovale opening in de eierschalen. Laat de eieren in een kom glijden. Snijd de zalm in reepjes. Klop de eieren los met het water en peper. Smelt de boter in een steelpan en voeg het eimengsel toe. Laat dit al roerend op een zacht vuur stollen tot een glanzende massa. Schep de zalmreepjes erdoor, maar houd een deel apart voor garnering. Vul de eierschalen met roerei en garneer het met enkele reepjes zalm. Zet op elk bord 3 eieren in het zeezout en steek de laurierbladeren als garnering tussen het zout.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »