Eierschalen gevuld met roerei en zalm
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Paasgerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 12 eieren
- 4 plakjes gerookte zalm
- 1/2 kopje water
- 25 gram. boter
- 12 verse laurierblaadjes
- peper
- grof zeezout
BEREIDINGSWIJZE
Bestrooi de borden met een laag zeezout van ongeveer 1 centimeter. Knip met een scherp, puntig nagelschaartje een ovale opening in de eierschalen. Laat de eieren in een kom glijden. Snijd de zalm in reepjes. Klop de eieren los met het water en peper. Smelt de boter in een steelpan en voeg het eimengsel toe. Laat dit al roerend op een zacht vuur stollen tot een glanzende massa. Schep de zalmreepjes erdoor, maar houd een deel apart voor garnering. Vul de eierschalen met roerei en garneer het met enkele reepjes zalm. Zet op elk bord 3 eieren in het zeezout en steek de laurierbladeren als garnering tussen het zout.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »