Roerei met gerookte zalm en bieslook
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Paasgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 eieren
- 8 lepels melk
- boter
- zout
- peper
- 100 gram gerookte zalm
- 20 sprietjes bieslook
- 4 sneden wit brood
BEREIDINGSWIJZE
Klop de eieren los met de melk, zout en peper. Smelt de boter in een pan en voeg het eimengsel toe. Laat het al roerend stollen. Snijd de gerookte zalm in reepjes en roer die door de eieren. Verdeel het over 4 borden en snipper de bieslook erover. Rooster tenslotte het brood en serveer het erbij.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »