Geroerbakte mosselen
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Visgerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 kilo mosselen.
- soepgroente
- mosselkruiden
- 1 grote ui
- 1 liter witte wijn (graves superieures)
- paneermeel
- 3 eieren
BEREIDINGSWIJZE
Breng de wijn inclusief alle groenten in een grote pan aan de kook. Voeg de mosselen toe en laat alles flink koken. Als de mosselen los gaan staan, haal ze dan van het vuur af. Kluts de eieren in een kom en doe in een andere kom de paneermeel of beschuitkruim. Haal de mosselen uit de schelp en rol ze door de geklutste eieren en vervolgens door het paneermeel of beschuitkruim. Doe wat olie in een wok en bak de mosselen vervolgens op een hoog vuur in 1 tot 2 minuten.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »